![]() |
Ulubiona okładka płyty - Wersja do druku +- Farben Lehre (https://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Ulubiona okładka płyty (/thread-38.html) Strony: 1 2 |
Ulubiona okładka płyty - kama91 - 02-20-2012 09:36 PM Macie jakiegoś swojego faworyta w tej kategorii? ![]() Moim osobistym ulubieńcem jest Snukraina, zdecydowanie. Ma w sobie coś interesującego i niepokojącego jednocześnie. ![]() A wy? RE: Ulubiona okładka płyty - pozytywka - 02-21-2012 09:24 AM Ja też glosowałabym za Snukrainą - ktoś miał naprawdę prześwietny pomysł na projekt tej okładki. A zaraz na drugim miejscu obsadziłabym Farbenheit: ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - Malina - 02-21-2012 10:28 AM Dwie najlepsze już zostały wymienione z tego co widzę ![]() Dołożyłabym od siebie jeszcze tę: ![]() Jak na krążek debiutancki, to i z okładką trafili świetnie ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - Lucyfer - 02-23-2012 07:51 AM Farbenheit spodobał mi się od razu, jak tylko zobaczyłem po raz pierwszy. Więc dla mnie pozostaje ulubioną okładką właśnie ta: ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - K`rolcia - 02-28-2012 02:36 PM Nie oceniaj płyty po okładce! ![]() Również najbardziej podoba mi się okładka do "Snukrainy", chociaż za zawartość o wiele bardziej lubię Ferajnę ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - Adonai - 03-03-2012 01:20 AM Snukraina jest jakaś taka zbyt ponura jak dla mnie. Nie pasuje do zespołu bo oni zawsze kojarzyli mi sie ze słońcem i z wesołością ![]() ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - Sunburnt - 03-05-2012 04:46 PM Oj weź Adonai, Pozytywka ma ohydną okładkę przecież! Snukraina jednak wygrywa, ale to chyba tylko dlatego, że okładki zespołu nigdy nie były jakieś szczególnie szałowe. Często wręcz brzydkie (ale sie narażam ![]() Pozostała reszta niczym nie zachwyca naprawdę. RE: Ulubiona okładka płyty - Malina - 03-05-2012 04:52 PM Ano fakt faktem że szału nie robią ogólnie, ale jak już wybierać z tego, co jest... ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:38 PM Ja podnoszę rękę do góry przy głosowaniu na Farbenheit! Super pomysł na okładkę, na koszulkach też się fajnie prezentuje ![]() RE: Ulubiona okładka płyty - bery - 03-11-2012 09:46 PM Będę nudny, ale Snukraina zdecydowanie jest moim faworytem! Zaraz za nią Farbenheit! |