![]() |
Samo życie - Wersja do druku +- Farben Lehre (https://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Samo życie (/thread-9.html) |
Samo życie - Malina - 02-20-2012 05:22 PM Koncertowa płyta zespołu, wydana w 1994 roku. "Handel" "Ulice milczą" "Jumping Jack Flash" "Mania manipulacji" "Kopnij mnie jeszcze" "Somebody..." "Nierealne ogniska" "Oto moja wiara" "Credo" "Wojny" "Mam w d..." "Egoiści" "Osobista" "Hey, Hey" "Helikoptery '90" "Jutro przed nami" Co sądzicie o tym albumie? Co sądzicie o wydawaniu albumów stworzonych z nagrań koncertowych w ogóle? RE: Samo życie - kama91 - 02-20-2012 09:02 PM Ja nie lubię koncertówek, chyba że są to koncertówki z koncertów, w których uczestniczyłam. Jakoś tak już mam. I tyczy się to wszystkich zespołów świata ![]() RE: Samo życie - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:48 PM Ja chyba w każdym temacie w dziale "twórczość" napiszę to samo: lubię ten album! I ten też! I tamten! O, ten też lubię! ![]() uliceee milcząąą, nic nie mówiąąąą... RE: Samo życie - Rewelak - 03-24-2012 01:43 PM Daje rade, ale sam koncert średni, dzwiek mógby być lepszy, bo wokaliste czasem nie slychac. Ale to jest punk, wiec liczy sie energia a nie krystaliczne brzmienie, takze dam tej płycie 4 za garażowośc niezamierzoną głownie ;p RE: Samo życie - Adonai - 03-24-2012 02:51 PM Czy ja wiem? Dla mnie dzwięk wydaje sie dobry, moze sciagnałeś słabą jakość z internetu? ![]() |