Farben Lehre
Wojtek Wojda - Wersja do druku

+- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl)
+-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html)
+--- Dział: Muzycy (/forum-2.html)
+--- Wątek: Wojtek Wojda (/thread-6.html)

Strony: 1 2

Wojtek Wojda - Malina - 02-20-2012 04:46 PM

Wokalista zespołu urodził się w Płocku 28 grudnia 1966 - lubi sok grejpfrutowy, Volkswageny i stare polskie komedie. Jego największą wadą jest nerwowość, zaletą - bycie konsekwentnym. Jest w zespole od samego początku.
Jakie macie o Wojtku zdanie, jakieś ciekawostki, wspomnienia, anegdotki?

RE: Wojtek Wojda - kama91 - 02-20-2012 08:56 PM

Bardzo pozytywny człowiek, wszystkie ich koncerty na jakich byłam wspominam świetnie ze względu na jego osobę głównie Oczko

RE: Wojtek Wojda - pozytywka - 02-21-2012 09:50 AM

Podziwiam go że jeszcze mu się chce i dalej skacze po scenie jak małolat ^^ Bardzo pozytywny facet, sympatyczny, młodzież go lubi i pewnie ujmuje mu to z 10 lat na psychice ^^

RE: Wojtek Wojda - K`rolcia - 02-28-2012 02:59 PM

O to to, też chciałam napisać o skakaniu po scenie "jak małolat", mimo tylu lat na scenie Ninja bardzo pozytywny facet (jak i reszta ferajny zresztą), pełen pozytywnej energii i wiecznie uśmiechnięty Ninja

RE: Wojtek Wojda - Lucyfer - 02-28-2012 09:41 PM

Również podziwiam za tyle lat na scenie, mi by się chyba nie chciało Duży uśmiech Widać, że Wojtek i reszta Ferajny kochają to, co robią i dobrze się w tym czują Uśmiech

RE: Wojtek Wojda - Sunburnt - 03-03-2012 12:05 AM

Nie do końca podoba mi się barwa jego glosu, ale lubie go za energię, zwłaszcza sceniczną i takie pozytywne podejście do tematu. Widać że dobrze sie bawi tym co robi a to jest najważniejsze w muzyce przecież. Nie byłem na wielu koncertach ale dobrze siego ogląda, jak bawi sie z publicznością.

RE: Wojtek Wojda - Adonai - 03-03-2012 01:17 AM

Naprawdę go lubię, to taki fajny i wesoły facet Duży uśmiech Mi sie jego głos podoba i idealnie pasuje do muzyki FL. I jeśli ktoś nie widział go nikt na koncenrcie to niech dzybko naprawi ten błąd, naprawde warto poczuć tą energię od niego bijącą.

RE: Wojtek Wojda - Malina - 03-05-2012 04:48 PM

Taaak, czego jak czego, ale energii scenicznej mu odmówić nie ma szans Uśmiech Niesamowity pozytyw facet, bije od niego taką swoistą dobrą energią ze sceny Uśmiech O wiele bardziej lubię go na żywo niż z płyt studyjnych.

RE: Wojtek Wojda - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:39 PM

Wojtek jest super, bardzo pozytywny facet, do dziś nie umiem wyjść z podziwu jaki ma dobry kontakt z publicznością Duży uśmiech

RE: Wojtek Wojda - atomówka - 03-11-2012 07:55 PM

Rozmowa z Wojtkiem, co prawda z przed 3 lat, ale zawsze coś Uśmiech

http://www.youtube.com/watch?v=hdYHVGbm-Zk&feature=related