![]() |
Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Oczami Fana (/forum-6.html) +--- Wątek: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre (/thread-36.html) Strony: 1 2 |
Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - kama91 - 02-20-2012 09:32 PM Na pewno pamiętacie, kiedy i w jakich okolicznościach pierwszy raz usłyszeliście jakiś ich kawałek - albo chociaż niedokładnie, ale coś tam świta? ![]() Może pamiętacie też co to konkretnie był za utwór? Piszcie! RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - pozytywka - 02-21-2012 09:39 AM U mnie to było na koncercie ![]() ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - Malina - 02-21-2012 10:24 AM Leciało u znajomej, dwa czy trzy kawałki przeleciały i dopiero zapytałam, co to takiego - po pierwszym nie byłam jeszcze pewna, czy na pewno chcę wiedzieć... ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - Lucyfer - 02-23-2012 07:54 AM Na osiemnastce któregoś kumpla z klasy ktoś puścił "Mam w dupie". Szalenie porwał mnie tekst, skoczna muzyka, bardzo fajna sprawa. Zaraz po powrocie do domu "zaopatrzyłem się" w całą dyskografię i większość przypadła mi do gustu. RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - K`rolcia - 02-28-2012 02:34 PM Wiem, że to był "Judasz" i że nie tyle usłyszałam piosenkę, co przeczytałam tekst na koszulce jakiegoś chłopaka w szkole. Zaciekawił mnie na tyle, że wygooglałam w domu fragment i mi znalazło kawałek na youtubie ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:54 PM Ej, a ja nie pamiętam!!! Słucham ich już tak długo, ze nawet nigdy mnie nie interesowało od czego tak naprawdę się zaczęło ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - K`rolcia - 03-11-2012 02:45 PM Może urodziłeś się przy Farben Lehre? Czaicie, to dopiero byłby początek bycia fanem... Chyba zafunduję coś takiego mojemu dziecku jak się kiedyś dorobię takowego... ![]() ![]() ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - atomówka - 03-11-2012 07:24 PM Jakiś czas temu wertując YouTube natknęłam się na "Spodnie z GS-u" potem był następny kawałek i następny i tak to się u mnie zaczęło ![]() RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - bery - 03-11-2012 10:12 PM Ja pierwszą piosenkę usłyszałem na mp3 kumpla, to był "Judasz", od razu wpadła mi w ucho, moje klimaty. Potem zacząłem szperać w necie i znalazłem kolejne, "Spodnie", "Pozytywka" itd. RE: Wasza pierwsza styczność z Farben Lehre - Funkypunky - 03-13-2012 09:46 AM Mi ktoś z innego forum kiedyś podesłał "Pozytywkę". Wiem, że to nie autorski tekst Farbenów, ale strasznie mi się spodobała. DO tej pory to mój ulubiony utwór ich! |