![]() |
Jaki film ostatnio oglądaliście? - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Hyde Park (/forum-7.html) +--- Wątek: Jaki film ostatnio oglądaliście? (/thread-34.html) |
Jaki film ostatnio oglądaliście? - kama91 - 02-20-2012 09:25 PM Tytuł z dzisiaj, wczoraj, przedwczoraj, lub sprzed tygodnia - ale najświeższy na waszej liście oglądanych? Warto, nie warto? Polecilibyście go komuś? RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - pozytywka - 02-21-2012 09:41 AM "Prestiż" - w ogóle nie wiem dlaczego wszyscy w moim otoczeniu już go widzieli, nikt mi nie powiedział, że jest świetny i w gruncie rzeczy obejrzałam go pod wpływem automatycznych rekomendacji na filmwebie. Bardzo mi się podobał, bardzo! RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Malina - 02-21-2012 10:21 AM "Sens Życia wg Monty Pythona" - fani Monty Pythona czyli posiadacze dość absurdalnego poczucia humoru rozumieją, że to pozycja obowiązkowa na liście filmów do obejrzenia ![]() ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Lucyfer - 02-23-2012 07:56 AM "Eagle Eye" - fajny film, dużo akcji, ciągle coś się dzieje, nie ma chwili nudy. Te pościgi, te wybuchy! ![]() ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - kama91 - 02-26-2012 10:32 PM "Utalentowany pan Ripley" - thriller/dramat, bardzo ciekawy, fajnie przemyślany, intryga że ho ho ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - K`rolcia - 02-28-2012 02:24 PM "Requiem for a dream" po raz kolejny - za każdym razem robi na mnie wrażenie mimo, że spodziewam się praktycznie co się wydarzy za minutę a co za pięć, bo film znam prawie na pamięć. RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Lucyfer - 02-28-2012 09:33 PM Wczoraj z kumplami oglądaliśmy komedię "Scott Pilgrim vs świat", strasznie zakręcona, ale pozytywna, fajnie spędzić wieczór przy takim filmie ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:51 PM "Gwiezdne Wojny" ![]() ![]() ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - atomówka - 03-11-2012 07:42 PM A ja ostatnio oglądałam "Skrzydlate świnie" Produkcja ta nie ma zbyt przychylnych i pozytywnych opinii, jednak mi się nawet podoba, uwielbiam Olgę Bołądź ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Funkypunky - 03-13-2012 09:35 AM John Carter. Nie polecam, jest nudny i przewidywalny. I bardzo niezrozumiały. Stracone 2 godziny z życia. |