![]() |
Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Cytaty z piosenek, ulubione teksty (/thread-29.html) Strony: 1 2 |
Cytaty z piosenek, ulubione teksty - kama91 - 02-20-2012 09:13 PM Nie wątpię, że każdy z nas ma jakieś swoje ulubione wersy, cytaty, zwrotki lub nawet całe teksty. Chciałabym poznać wasze typy ![]() RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - pozytywka - 02-21-2012 09:49 AM Zatykają usta, kastrują głowy Wyzerowują resztki mózgu Byś był pusty, ale zdrowy Oto ZIEMIA OBIECANA To początek nowej drogi Wyzerowują resztki mózgu Byś był pusty i gotowy A JA MAM TO W DUPIE CZY KTOŚ MNIE LUBI, CZY NIE LUBI MAM W DUPIE SWOJE MYŚLĘ, SWOJE LUBIĘ MAM W DUPIE CZY KTOŚ MNIE LUBI, CZY NIE LUBI MAM W DUPIE SWOJE MYŚLĘ, SWOJE MÓWIĘ... To tak w pierwszej chwili przyszło mi do głowy. bardzo cenię Farbenów za ten tekst ^^ RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Malina - 02-21-2012 10:14 AM JESTEM Wszystkowidzącym ślepcem Poszukiwaczem światła W ciemnokątach miasta JESTEM Wilkiem i kleszczem Wszechobecnym cieniem Błaznem na scenie JESTEM Ofiarą tanich streszczeń Maskotką przeznaczenia ...i nie wiem sam kim jeszcze Tekst trochę smutnawy, ale oddaje mnie w pełni, więc lubię go trochę bardziej, niż inne. RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Lucyfer - 02-23-2012 08:05 AM Też bym zacytował "Mam w dupie", ale z kolei "Ferajna" mnie fajnie nastraja, imprezowo: Impreza bywa mokra, gdy się znajomych spotka Uśmiechy są szerokie, toasty głębokie Atmosfera luźna, natura ludzka próżna Zabawa zwykle fajna, gdy bawi się ferajna Tonący brzytwy chwyta, nie milczę gdy ktoś pyta Co boli mnie i wkurza, a co czasem wzrusza Chwiejne nastroje, przegrywa kto się boi Legalna i nietajna, wesoła ferajna Patrzymy prosto w oczy, nawet w ciemnej nocy Wzrok nam nie umyka na widok przeciwnika Wesoło, rezolutnie, gonimy myśli smutne Dumna niesprzedajna familia i ferajna Nie ważne co za ile, kto komu bije brawa Wesoła ferajna i dobra zabawa Nie ważne co za ile, komedia czy dramat Wesoła ferajna i dobra zabawa RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - K`rolcia - 02-28-2012 02:30 PM "Za ile srebrników, wredny judaszu, potrafisz sprzedać swoich przyjaciół? Jaka twoja cena, byś brata sprzedał? Jaka twoja cena, byś kupić się nie dał?" RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:56 PM Kochamy kochać Lubimy się śmiać Mówimy co myślimy I to jest nasz świat... Kochacie nienawidzieć Lubicie tylko brać Przemilczacie całe życie I to jest wasz świat... I TYM SIĘ RÓŻNIMY RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - K`rolcia - 03-11-2012 02:47 PM Ooooo też bardzo lubię ten tekst ![]() I jeszcze: Mówisz, że jesteś boską istotą Obdarzasz wszystkich miłością złotą Nie zauważasz, że idąc tą drogą Kochasz wszystkich - nie kochasz nikogo ... Pozwól powiedzieć, zanim odpowiesz Choć brak poezji w tym moim słowie Zrozum, że czasem trzeba coś dać By poznać dobro i jego smak RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - atomówka - 03-11-2012 07:04 PM A to jeden z moich ulubionych ![]() CHCĘ BYĆ ROBAKIEM WOLĘ NIM BYĆ NIŻ TAKIM JAK CI Z KTÓRYMI MUSZĘ ŻYĆ... RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - bery - 03-11-2012 09:39 PM "Ulice milczą" Ci na samej górze budują by burzyć W dole posłuszeństwo brak jedności Młodzi protestują w piwnicach, w garażach Ale tego krzyku nikt nie zauważa... "Kwiaty" Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie. "Siła w nas" Nie ma takiej siły, Która zniszczy to, co w nas "Niepiosenka" Kto nie śpiewa Ten nie je... "Corrida" Fałszywi przyjaciele o wszystko są zazdrośni Co nas nie zabije – na pewno nas umocni To część moich ulubionych cytatów ![]() RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Lucyfer - 03-12-2012 12:48 PM Jeszcze parę miesięcy temu moim ulubionym tekstem bylo: Moja dziewczyna ma dzisiaj maturę Nie ma czasu dla mnie w ogóle Nie śpi po nocach, strasznie się boi Szkoda mi dziewczyny mojej HURA HURA - DZISIAJ MATURA MARYNARA i FRYZURA - MATURA HURA HURA - BRONIEWSKI, STACHURA MARYNARA i FRYZURA - MATURA Mój kolega ma dzisiaj maturę Nie ma czasu na piwo w ogóle Puchną oczy, w gardle suszy Szkoda mi tak młodej duszy HURA HURA - DZISIAJ MATURA... Nie matura, a chęć szczera Zrobi z Ciebie oficera Warto byś o tym pamiętał Gdybyś w razie nie zdał HURA HURA - DZISIAJ MATURA... Warto byś o tym pamiętał Gdybyś w razie nie zdał Warto byś o tym pamiętała Widząc GENERAŁA Chyba wiadomo dlaczego ![]() |