Farben Lehre
covery Farbenów - Wersja do druku

+- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl)
+-- Dział: Inne (/forum-5.html)
+--- Dział: Oczami Fana (/forum-6.html)
+--- Wątek: covery Farbenów (/thread-21.html)

Strony: 1 2

covery Farbenów - Malina - 02-20-2012 05:55 PM

Może ktoś z was nagrał jakiś swój cover, a może po prostu znaleźliście jakiś w internecie? Tu można podrzucić, podzielić się, pokomentować wzajemnie.

Ja śpiewać nie umiem, więc ewentualnie jakieś 'znaleźne'...

RE: covery Farbenów - kama91 - 02-20-2012 08:46 PM

O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać Zdziwko

RE: covery Farbenów - K`rolcia - 02-28-2012 02:21 PM

Ja śpiewam tylko pod prysznicem, albo po dużej dawce alkoholu na jakimś karaoke ewentualnie Duży uśmiech ale za nic nie dałabym się nagrać!

RE: covery Farbenów - Lucyfer - 03-01-2012 09:48 AM

Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło takie ogniskowe wykonanie "Ostatniego Skauta" - tu można zobaczyć, chłopaczek naprawdę fajnie sobie z tym poradził Uśmiech

RE: covery Farbenów - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:52 PM

Pierwsze wykonanie faktycznie burzy mi damski głos, może i by było fajne gdyby to jakiś chłopak śpiewał Duży uśmiech Ach ta dyskryminacja Duży uśmiech A drugi bardzo fajny, spoko!

RE: covery Farbenów - bery - 03-11-2012 10:15 PM

Ten jest całkiem niezły

RE: covery Farbenów - Lucyfer - 03-12-2012 12:45 PM

Mnie się nie podoba, tak szczerze to w niektórych momentach nawet nie wiem które dźwięki są jego a które z komputera Niezdecydowany

Ogólnie wolę covery gdzie ktoś śpiewa, te gitarowe to takie na siłę zwykle. Jeszcze jakby bez podkładu w tle, to może...

RE: covery Farbenów - Funkypunky - 03-13-2012 09:44 AM

Ładne. Dziewczynę bym chętnie zaprosiła na nasze ogniska ze znajomymi - fajny repertuar i ładnie śpiewaUśmiech

RE: covery Farbenów - LeMming - 03-14-2012 09:18 PM

Ten ostatni nawet fajny, to prawda Uśmiech To co wrzucił Lucyfer też super.

RE: covery Farbenów - Andzia94 - 03-14-2012 10:48 PM

(02-20-2012 08:46 PM)kama91 napisał(a):  O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać Zdziwko

A słyszałaś kiedyś np. o takim zespole jak Nouvelle Vauge? Albo słyszałaś Bij In Japan w repertuarze Guano Apes? Jedno i drugie - super, chociaż wchodzi damski wokal za męski. Wszystko jest kwestią maniery.