![]() |
covery Farbenów - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Oczami Fana (/forum-6.html) +--- Wątek: covery Farbenów (/thread-21.html) Strony: 1 2 |
covery Farbenów - Malina - 02-20-2012 05:55 PM Może ktoś z was nagrał jakiś swój cover, a może po prostu znaleźliście jakiś w internecie? Tu można podrzucić, podzielić się, pokomentować wzajemnie. Ja śpiewać nie umiem, więc ewentualnie jakieś 'znaleźne'... RE: covery Farbenów - kama91 - 02-20-2012 08:46 PM O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać ![]() RE: covery Farbenów - K`rolcia - 02-28-2012 02:21 PM Ja śpiewam tylko pod prysznicem, albo po dużej dawce alkoholu na jakimś karaoke ewentualnie ![]() RE: covery Farbenów - Lucyfer - 03-01-2012 09:48 AM Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło takie ogniskowe wykonanie "Ostatniego Skauta" - tu można zobaczyć, chłopaczek naprawdę fajnie sobie z tym poradził ![]() RE: covery Farbenów - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:52 PM Pierwsze wykonanie faktycznie burzy mi damski głos, może i by było fajne gdyby to jakiś chłopak śpiewał ![]() ![]() RE: covery Farbenów - bery - 03-11-2012 10:15 PM Ten jest całkiem niezły RE: covery Farbenów - Lucyfer - 03-12-2012 12:45 PM Mnie się nie podoba, tak szczerze to w niektórych momentach nawet nie wiem które dźwięki są jego a które z komputera ![]() Ogólnie wolę covery gdzie ktoś śpiewa, te gitarowe to takie na siłę zwykle. Jeszcze jakby bez podkładu w tle, to może... RE: covery Farbenów - Funkypunky - 03-13-2012 09:44 AM Ładne. Dziewczynę bym chętnie zaprosiła na nasze ogniska ze znajomymi - fajny repertuar i ładnie śpiewa ![]() RE: covery Farbenów - LeMming - 03-14-2012 09:18 PM Ten ostatni nawet fajny, to prawda ![]() RE: covery Farbenów - Andzia94 - 03-14-2012 10:48 PM (02-20-2012 08:46 PM)kama91 napisał(a): O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać A słyszałaś kiedyś np. o takim zespole jak Nouvelle Vauge? Albo słyszałaś Bij In Japan w repertuarze Guano Apes? Jedno i drugie - super, chociaż wchodzi damski wokal za męski. Wszystko jest kwestią maniery. |