Farben Lehre
Ulubiony utwór - Wersja do druku

+- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl)
+-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html)
+--- Dział: Twórczość (/forum-4.html)
+--- Wątek: Ulubiony utwór (/thread-19.html)

Strony: 1 2

Ulubiony utwór - Malina - 02-20-2012 05:51 PM

Który ze wszystkich utworów jest waszym ulubionym? Pewnie spośród tak wielu ciężko jest wybrać, ale może do jakiegoś macie jakiś szczególny sentyment lub sympatię? Podzielcie się Uśmiech

RE: Ulubiony utwór - kama91 - 02-20-2012 08:52 PM

"Spodnie z GS'u" chyba najczęściej sobie podśpiewuję, więc weźmy to za wyznacznik w moim przypadku i uznajmy, że to tę lubię najbardziej Duży uśmiech

RE: Ulubiony utwór - pozytywka - 02-21-2012 09:54 AM

O nieeee, spodnie z GS-u jako jeden z niewielu kawałków mnie drażnią ^^
Bardzo lubię za to "mam w d...", "i nikomu nie wolno się z tego śmiać", "Judasz", "pozytywka", "niepiosenka", "rozkołysanka", "miasto końca wieku", "helikoptery"... No w sumie sporo tego jest, takie wymienianie nie ma większego sensu Duży uśmiech

RE: Ulubiony utwór - Malina - 02-21-2012 10:08 AM

Mnie "I nikomu nie wolno się z tego śmiać" urzekło od pierwszego przesłuchania i jakbym musiała wybrać jeden tylko kawałek, to pewnie właśnie ten Oczko

RE: Ulubiony utwór - Lucyfer - 02-23-2012 08:09 AM

"Ulice Milczą", "Mam w Dupie" i "Ferajna" - bez tych trzech pewnie bym nie zaczął ich słuchać w ogóle jakoś mocniej, więc te lubię zdecydowanie bardziej niż całą resztę Duży uśmiech

RE: Ulubiony utwór - K`rolcia - 02-28-2012 02:28 PM

U mnie zaczęło się od "Judasza" i przy "Judaszu" w tej kwestii pozostanę, mimo że później wiele innych świetnych kawałków do mnie trafiło Ninja

RE: Ulubiony utwór - kieliszekczystej - 03-10-2012 12:58 PM

"hop hop" mi się najbardziej podoba Duży uśmiech
I "Rodzina", za tekst głównie, bo mówi dokładnie o mojej rodzince ;]

RE: Ulubiony utwór - bery - 03-11-2012 09:42 PM

Chyba standardowo "spodnie", "ulice milczą", "pozytywka", "rodzina", "niepiosenka", "ferajna" itd, itd, mógłbym wymieniać bez końca...

RE: Ulubiony utwór - Funkypunky - 03-13-2012 09:52 AM

Pozytywka - od zawsze i na zawsze. PO niej zakochałam się w Farbenach tak na zabój. I dlatego mam do niej największy sentyment, choć oczywiście lubię inne utworyUśmiech

RE: Ulubiony utwór - LeMming - 03-13-2012 04:28 PM

"pankregeparty" to mój pierwszy ich utwór, kojarzy mi się przy okazji z fajną imprezą no i jakoś tak Oczko