![]() |
Farbenheit - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Farbenheit (/thread-15.html) |
Farbenheit - Malina - 02-20-2012 05:43 PM Studyjny album wydany we wrześniu 2005 przez wytwórnię Rockers Publishing. Dodatkowo wydawnictwo zawiera dwa teledyski do utworów pochodzących z wcześniejszych płyt: Nowe helikoptery i Pozytywka oraz zapis wideo czterech piosenek pochodzących z koncertu, jaki zespół dał 20 listopada 2004 w Krakowie. "Terrorystan" "Pogodna" "Szwajcaria" "Kolory" "Złodzieje" "Pod wiatr" "Siła w nas (Strajk)" "Hop Hop" "Diabeł" "Ulice milczą" "Punky Reggae Live" "Kwiaty (Cela nr 3)" "Farbenheit" utwory bonusowe "Nowe helikoptery" (teledysk) "Pozytywka" (teledysk) "Somebody put something in my drink" (z repertuaru Ramones) (Video Live) "Handel" (Video Live) "Judasz" (Video Live) "Nierealne ogniska" (Video Live) Co sądzicie o tym albumie? Który kawałek jest waszym ulubionym, a którego ewentualnie mogłoby nie być? RE: Farbenheit - Lucyfer - 02-23-2012 08:08 AM A to chyba mój ulubieniec ![]() ![]() ![]() RE: Farbenheit - pozytywka - 02-25-2012 10:13 AM Lubię "pod wiatr", lubię "ulice milczą" - na koncertach te kawałki wypadają świetnie! Ogólnie płyta bardzo dobra, w czołówce choć nie na szczycie ![]() RE: Farbenheit - kama91 - 02-26-2012 10:31 PM "Terrorystan", "Ulice milczą" - ogólnie cały album dobry, ale te dwie szczególnie dotykają mnie w moje buntownicze, apolityczne serduszko ![]() RE: Farbenheit - K`rolcia - 02-28-2012 02:26 PM Ja z tego albumu szczególnie lubię bonusy! "Somebody put something in my drink" w ich wykonaniu - rewelacja ![]() Reszta bonusów też szał, a caly album dobry, ale mogło być i lepiej w sumie ![]() RE: Farbenheit - kieliszekczystej - 03-10-2012 01:02 PM I ten też lubię! A szczególnie "hop hop" ![]() RE: Farbenheit - Funkypunky - 03-13-2012 11:38 PM Ale np. Punky Reggae Live tak strasznie mnie drażni... Nie wiem w sumie nawet czemu. Po prostu nie znoszę tego słuchać i zawsze omijam, nie wiem nawet, czy mam choć jedno odtworzenie tego na swoim laście. RE: Farbenheit - Sunburnt - 03-22-2012 05:28 PM Zgodzę się, jakoś punky reggae live im nei wyszło wg mnie. A tak poza tym też jakoś... nie przepadam za tą płytą nie wiem czemu. Fajną ma okładkę ale całość jakostak do mnie nie przemawia. Już chyba pisałem że np. Pogodnej lubię tylko teledysk na przyklad. Nie można chyba lubić wszystkich płyt? ![]() RE: Farbenheit - Rewelak - 03-24-2012 01:06 PM Jest okej, fajna płyta... hmm to chyba wszystko co mogę powiedzieć ![]() |