![]() |
nagrania z koncertów - Wersja do druku +- Farben Lehre (https://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Zdjęcia / Video (/forum-8.html) +--- Wątek: nagrania z koncertów (/thread-39.html) Strony: 1 2 |
RE: nagrania z koncertów - Sunburnt - 03-20-2012 08:56 PM Ja mam tak samo. Na koncert idę po to żeby posluchać, zobaczyć zespół na żywo a nie po to by skakać i obijać sie o innych. Dlatego duchem jestem z tymi co nagrywają filmiki, bo dzięki temu mogę potem przeżywać wydarzenia na nowo. Pomimo oczywiście tego, że jakosć dzwięku juz nie ta ;p Niektórzy w koncu ziemniakami nagrywają ![]() RE: nagrania z koncertów - Dereck - 03-21-2012 04:58 PM (03-10-2012 01:04 PM)kieliszekczystej napisał(a): Jak mnie wkurzają ludzie którzy stoją z aparatami na koncertach rockowych i nagrywają zamiast się bawić! Komunie w rodzinie sobie nagrywajcie a nie koncerty! Jak idzie na koncert tylko po to żeby całą imprezę stać i się srać żeby nie poruszyć aparatem i fukać na ludzi którzy się bawią bo go potrącili lekko, to po prostu.... Też racja... Moja znajoma tak ma;/ Kiedyś ją zapytałem, czemu zamiast się bawić kręci filmiki i pstryka zdjęcia, to uznała, że chce mieć pamiątkę... A stała tak z aparatem dosłownie cały koncert... RE: nagrania z koncertów - Julka93 - 03-21-2012 05:00 PM Hahah masakra ![]() ![]() ![]() RE: nagrania z koncertów - Chudy - 03-21-2012 05:44 PM Oczywiście, że tak ![]() ![]() ![]() RE: nagrania z koncertów - Dereck - 03-21-2012 05:58 PM Z tymi płytami DVD to byłby fajny pomysł, ale nie każdemu odpowiada zamawianie przez neta, tym bardziej, że czasem koszty przesyłki byłyby wyższe od wartości samej płyty ![]() ![]() RE: nagrania z koncertów - Julka93 - 03-21-2012 06:00 PM Ale po co komu od razu płytka? Ja np nie potrzebuję nagrania całego koncertu, żeby mieć fajne wspomnienia. Mi wystarczy 2 minutki nagrania z komórki, z 5 fotek i pasuje ![]() RE: nagrania z koncertów - Sunburnt - 03-22-2012 05:37 PM Zwłaszcza że takie komórkowe nagrania to wątpliwa radość z powodu jakości. Jak juzpłyta z koncertem to profesjonalna żeby wszystko było widać, słychać, dzwięk przestrzenny i inne bajery, wtedy to sie dobrze słucha. Koncert bez wychodzenia z domu ![]() RE: nagrania z koncertów - Drivex57 - 12-23-2014 04:19 PM No popieram, tylko w HD! I super mieć do tego kino domowe ![]() _________________________ http://www.ksngibon.pl |