Farben Lehre
Teledyski Farben Lehre - Wersja do druku

+- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl)
+-- Dział: Inne (/forum-5.html)
+--- Dział: Oczami Fana (/forum-6.html)
+--- Wątek: Teledyski Farben Lehre (/thread-37.html)

Strony: 1 2

RE: Teledyski Farben Lehre - Adonai - 03-20-2012 09:25 PM

Mój ulubiony juz został wrzucony. Corrida to jest to! Duży uśmiech Bardzo fajny i dobrze nakręcony teledysk. Ale ogólnie to prawda, jakośszału nie ma jeśli chodzi o ich klipy, nie robią chłopaki dzieł sztuki ;p

RE: Teledyski Farben Lehre - Julka93 - 03-21-2012 05:12 PM

Mi jakoś nie przypadają do gustu teledyski Farben Lehre, a szkoda, bo chłopaki mi się bardzo podobają Oczko Ale w sumie teledyski nie są najważniejsze... Grunt, że grają dobrą muzę ;D

RE: Teledyski Farben Lehre - Dereck - 03-21-2012 08:22 PM

Też racja, najważniejsza jest muzyka Uśmiech Ale mimo to, ja lubię oglądać teledyski do swoich ulubionych piosenek i czasem się denerwuję, kiedy nie ma teledysku do kawałka, który mi się bardzo podoba... Jakoś tak mam Język

RE: Teledyski Farben Lehre - Sunburnt - 03-22-2012 05:14 PM

Mój ulubiony teledysk jest do Pogodnej. Wprawdzie nie przepadam za samą piosenką, ale teledysk fajny, taki pogodny właśnie. No i widać w nim prześliczną dziewczyną z książką. To chyba dlatego najbardziej ten klip lubię ze wszystkich Duży uśmiech
Corrida tez jest fajna w sumie.

RE: Teledyski Farben Lehre - Chudy - 03-23-2012 05:58 PM

Bo jest w nim ładna dziewczyna tak? Duży uśmiech Spoko, spoko Język
Mi najbardziej pasuje "Corrida" Oczko

RE: Teledyski Farben Lehre - Rewelak - 03-24-2012 02:24 PM

Szczerze mówiąc to nie kojarze rzadnego ich teledysku xD Nie oglądam po prostu ich w internecie, tv też nie oglądam. Wole słcuhać, obraz mi przeszkadza w odbiorze często a jak chce sie na nich popatrzec to ide koncert.

RE: Teledyski Farben Lehre - Adonai - 03-24-2012 02:44 PM

Ej, warto spradziwc ich teledyski, niektóre są fajne. Na przykład Corrida albo Pogodna! Nie wszystkie są fajne ale część na pewno by ci sie spodobała Duży uśmiech

RE: Teledyski Farben Lehre - kieliszekczystej - 03-30-2012 09:14 PM

(03-24-2012 02:24 PM)Rewelak napisał(a):  rzadnego

O mamo Duży uśmiech

"Pogodna" super teledysk, bardzo mi się podoba Uśmiech