![]() |
Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Wersja do druku +- Farben Lehre (http://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: O Farben Lehre (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Cytaty z piosenek, ulubione teksty (/thread-29.html) Strony: 1 2 |
RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Funkypunky - 03-13-2012 09:51 AM Znajomych mam wielu Z każdym dniem jest ich coraz więcej Jednak, gdyby ktoś spytał - komu ufam? Długo bym takiego szukał... NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE KOMU UFAĆ I JAK ŻYĆ JEDNAK IDĘ WCIĄŻ PRZED SIEBIE A PRZEDE MNĄ WIELKIE NIC... Pomysłów mam wiele Z każdym dniem jest ich coraz więcej Jednak, gdyby ktoś spytał - który się udał? Długo bym takiego szukał... NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE... Nie wiem, czy byłby to mój ulubiony tekst, ale jak byłam młodsza, świetnie się wstrzelał w mój nastrój... RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - LeMming - 03-14-2012 09:15 PM "A ja mam w dupie, czy ktoś mnie lubi czy nie lubi, mam w dupie! Swoje myślę, swoje mówię!" ![]() RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - pozytywka - 03-19-2012 12:36 PM "nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie oficera" lubię nucić moim kolegom którym się uczyć nie chce ![]() RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Julka93 - 03-21-2012 08:40 PM "Szare minuty stają się śliczne Przepływa prąd, coś błyśnie Ciepło, blisko, teraz i tu Czyste owoce ze snu Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary zastopują czas Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary stop! już czas Między nami rodzi się siła, Która burzę zatrzyma Oddaje Ci serce, oddaje ciało A tobie ciągle mało Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary zastopują czas Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary stop! już czas Razem jedną drogą idziemy Chore z zawiści hieny Wszystko staję na głowie Płonie ogień, który w Tobie... Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary zastopują czas Niech płonie ogień, który jest w nas Zegary stop! już czas" <3 RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Chudy - 03-21-2012 09:20 PM "Znajomych mam wielu Z każdym dniem jest ich coraz więcej Jednak, gdyby ktoś spytał - komu ufam? Długo bym takiego szukał" Ten fragment szczególnie oddaje moje życie... Uwielbiam ten fragment ![]() RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Sunburnt - 03-22-2012 04:55 PM Biegasz do pracy, biegniesz jak szalony Podobnie codziennie tłum ludzi nieznanych Jedno jest pewne - pracować musisz Myśli swobodne lepiej w sobie zagłuszyć Już tak musi być, byś pracował jak automat Myślał o niczym się nie przejmował Wierzył gazetom, filmom dokumentalnym Pracował i spał, i tak dalej od nowa PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA OD RANA DO NOCY PRACA PRACA OD RANA DO NOCY Dni całe pracujesz, ręce okłamujesz Czas bezwiednie ucieka, czas niedościgniony Minione chwile, do których nie wrócisz Ulatują z pamięci, ulatują z pamięci PRACA PRACA PRACA PRACA PRACA... RE: Cytaty z piosenek, ulubione teksty - Rewelak - 03-24-2012 01:21 PM Synowie i córki Polski Ludowej Ciągle na topie, dbają o swoje Młodzi Ludzie godni uwagi Zostali gdzieś obok - całkiem sami NIE MA TAKIEJ SIŁY KTÓRA ZNISZCZY TO CO W NAS NIE MA TAKIEJ SIŁY KTÓRA ZNISZCZY TO CO W NAS Każdy maskę dzisiaj zakłada Liczy się kasa, liczy się władza Mam uczucia, własne zdanie Jestem sobą i tak zostanie NIE MA TAKIEJ SIŁY... Jeszcze żyję, oddycham i widzę Potrafię kochać, potrafię nienawidzieć Nikt nie odbierze mi tego co robię Jestem człowiekiem, myślę jak człowiek NIE MA TAKIEJ SIŁY... Mój ulubiony tekst, z Siły w nas. Zajebiście sie tego słucha. |