![]() |
covery Farbenów - Wersja do druku +- Farben Lehre (https://www.farben-lehre.pl) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Oczami Fana (/forum-6.html) +--- Wątek: covery Farbenów (/thread-21.html) Strony: 1 2 |
RE: covery Farbenów - pozytywka - 03-19-2012 12:27 PM Mi też jakoś nie pasuje damski wokal do piosenek które znam i jestem przyzwyczajona w męskim wykonaniu ![]() RE: covery Farbenów - Adonai - 03-20-2012 09:30 PM A mi sie bardzo podobają te damskie covery, zwłaszcza pierwszy! Ładnie bardzo dziewuszka spiewa, ładny ma głos i jeszcze na gitarze gra! Sama bym tak chciała, ale nei mam talentu ;c RE: covery Farbenów - Julka93 - 03-21-2012 08:02 PM Ja też bym właśnie tak chciała ![]() ![]() RE: covery Farbenów - Chudy - 03-21-2012 09:06 PM Trzymam za Ciebie kciuki, może akurat staniesz się nową gwiazdą ![]() ![]() RE: covery Farbenów - Sunburnt - 03-22-2012 05:03 PM Mi też się podobają te damskie covery, nie mam nic przeciwko śpiewającym dziewczynom, wręcz przeciwnie. Zwłaszcza przeróbka Zagadki mi sie spodobała, bardzo ładnie zaśpiewana i zagrana. Fajnie by było jakby ta dziewczyna jeszcze coś wiecej zagrała. RE: covery Farbenów - Rewelak - 03-24-2012 02:25 PM Ładne te kovery musze przyznac, choc bardziej zainteresowały mnie same panny które je wykonują hehe. Szkoda że nie wybralay jakis lepszych piosenek zespolu do coverowania, lepiej by sie mi sluchało. RE: covery Farbenów - kieliszekczystej - 03-30-2012 09:15 PM Noooo, "Zagadka" faktycznie dobrze wykonana. Nie ma nic więcej od tej dziewuszki? :> |