Farben Lehre

Pełna wersja: covery Farbenów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Może ktoś z was nagrał jakiś swój cover, a może po prostu znaleźliście jakiś w internecie? Tu można podrzucić, podzielić się, pokomentować wzajemnie.

Ja śpiewać nie umiem, więc ewentualnie jakieś 'znaleźne'...

O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać Zdziwko
Ja śpiewam tylko pod prysznicem, albo po dużej dawce alkoholu na jakimś karaoke ewentualnie Duży uśmiech ale za nic nie dałabym się nagrać!
Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło takie ogniskowe wykonanie "Ostatniego Skauta" - tu można zobaczyć, chłopaczek naprawdę fajnie sobie z tym poradził Uśmiech

Pierwsze wykonanie faktycznie burzy mi damski głos, może i by było fajne gdyby to jakiś chłopak śpiewał Duży uśmiech Ach ta dyskryminacja Duży uśmiech A drugi bardzo fajny, spoko!
Ten jest całkiem niezły

Mnie się nie podoba, tak szczerze to w niektórych momentach nawet nie wiem które dźwięki są jego a które z komputera Niezdecydowany

Ogólnie wolę covery gdzie ktoś śpiewa, te gitarowe to takie na siłę zwykle. Jeszcze jakby bez podkładu w tle, to może...

Ładne. Dziewczynę bym chętnie zaprosiła na nasze ogniska ze znajomymi - fajny repertuar i ładnie śpiewaUśmiech
Ten ostatni nawet fajny, to prawda Uśmiech To co wrzucił Lucyfer też super.
(02-20-2012 08:46 PM)kama91 napisał(a): [ -> ]O mamo... Nie mam nic do ludzi, którzy grają i śpiewają piosenki swoich ulubieńców, naprawdę... Ale w życiu nie pochwalę chyba żadnego damskiego wykonania piosenki, która w oryginale jest w męskim wokalu. Po prostu nie potrafię tego słuchać Zdziwko

A słyszałaś kiedyś np. o takim zespole jak Nouvelle Vauge? Albo słyszałaś Bij In Japan w repertuarze Guano Apes? Jedno i drugie - super, chociaż wchodzi damski wokal za męski. Wszystko jest kwestią maniery.
Stron: 1 2
Przekierowanie